zaterdag 15 augustus 2009

Partij voor de Vrijheid doet mee in Den Haag

"Wilders laat raadsverkiezingen lopen" zegt de Volkskrant. Dat is bijna waar: Almere en Den Haag zijn 'uitverkoren' voor deelname van de PVV aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2010.

Tot nu toe is er maar één reden aan te wijzen voor deelname in juist deze twee gemeenten: het lukte de PVV alleen hier om een lijst met kandidaten rond te krijgen. Er is nog niets bekend over standpunten, maar dat zal de komende tijd wel komen.

Tot nu toe blinkt de PVV uit op drie terreinen:
  • het eenzijdig en vooringenomen interpreteren van maatschappelijke gebeurtenissen
  • het aandragen van oplossingen die om uiteenlopende reden niet mogen of niet werken
  • geen enkele bereidheid tot het sluiten van compromissen
Alle voorstellen van de PVV Den Haag willen we dus aan drie vragen onderwerpen:
  • kloppen de feiten en is de interpretatie juist?
  • zijn de aangedragen oplossingen mogelijk en hebben ze het beoogde effect?
  • samen met welke andere partijen zijn de voorstellen uit te voeren?
Elke partij heeft het recht om op geheel eigen wijze politiek te bedrijven, maar iedereen heeft natuurlijk de volledige vrijheid om daar inhoudelijk stevig tegen in te gaan. Dat is de bedoeling van dit weblog. Niet demoniseren, maar debunken. Niet vloeken, maar feiten onderzoeken. Dan kan de Haagse kiezer straks zelf beoordelen of de PVV Den Haag een aanwinst is, of niet.

Wil je een bijdrage leveren? Stuur je bijdrage naar pvvdenhaag@gmail.com

136 opmerkingen:

  1. Dit is een mooi begin, niet vloeken maar feiten ook als ze Groenlinkser David Rietveld niet bevallen. Want bij www.forum.groenlinks.nl worden alle (vermeende) pvv aanhangers en Wilders dagelijks gedemoniseerd. Dus misschien is dit een kans om daar verandering in te brengen.
    Met vriendelijke groet Kleber, Duitsland

    BeantwoordenVerwijderen
  2. gut o gut, wat zijn jullie zielig.

    als je als Gl'er niets beters te doen hebt dan te proberen om een andere politieke partij te beschadigen en te demoniseren is het wel heel erg slecht met je gesteld.

    Je zou er beter aan doen om die domme wethouder, die haatbaardprofessor Ramadan tot in het oneindige steunt, tot bezinning te brengen. GroenLinks is waarschijnlijk de laatste partij die deze moslimfundamentalist nog steunt. Shame on you.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik houd er niet van als iemand de naam van een ander kaapt en dan gaat spuien tegen diegene

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @Han, er staan slechts twee bijdrages voor jou en je begint al met het kapen van namen. Het is goed dat men hier het debat kan aangaan met Groenlinks, want uiteindelijk hebben zij de problemen jaren ontkent. Nu doet men alsof Wilders daar de oorzaak van is. We zullen zien hoeveel weerstand zij kunnen bieden.
    Groet Kleber, Duitsland

    BeantwoordenVerwijderen
  5. dank U , groen links, een betere manier om onze ideeen te verspreiden is er niet en de echte PVVer breng je toch niet van zijn standpunt, dus nogmaals bedankt voor deze site

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Voor mij een reden om mijn lidmaatschap bij GL op te zeggen en ik hoop dat velen mij zullen volgen. GL is niet de aangewezen club om objectief nieuws over de PVV te brengen. En dat is uiteindelijk de taak van de journalist. GL heeft hier een té groot eigenbelang bij. Ik zeg hiermee niet dat ik Wilders klakkeloos volg. Anders zou ik geen lid van GL zijn. Maar wat jullie nu doen, partij of gemeenteraadslid maakt niet uit, dat kan echt niet. De kiezer kan alleen zélf kiezen als er objectief geschreven wordt. GL doet dat zoals gezegd niet vanwege eigenbelang. Anders zouden ze sites moeten opzetten waarin Alle partijen besproken worden. GL is bang voor de PVV, dat lijkt me duidelijk. Vaarwel GL, D66 is misschien een goed alternatief. Die zullen zoiets niet in hun hoofd halen. En als mensen PVV stemmen, verleg dan niet de schuld naar een derde, maar kijk eerst eens in je eigen programma. Kennelijk schort daar een en ander.
    Roy.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik was al geen voorstander van GL maar als GL gaat proberen om stemmen te winnen door alleen maar aandacht te geven aan een andere partij, begin ik zelfs neigingen te krijgen om op die andere partij te stemmen.
    Ik vind dit een heel slecht initiatief aangezien de PVV nu de aandacht krijgt die ze eigenlijk niet verdient. Niemand heeft een boodschap aan wat hier wordt gezegd, omdat dit blog de opinie weergeeft van een tegengestelde politieke partij.
    Ik wil verder even vermelden dat de PVV allerlei zaken op de agenda probeert te zetten die andere partijen tot nog toe hebben vermeden, maar die wel leven onder de bevolking. Neem bijvoorbeeld het bepalen van de kosten van de gemiddelde immigrant in Nederland. Vraag was of het Nederland geld kost of juist oplevert. De PVV vroeg om deze gegevens en werd zowat gedemoniseerd, totdat bleek dat deze gegevens al jaren bekend waren maar werden stilgezwegen door de politiek, zoals er wel meer stilgezwegen wordt.

    Het is best goed als er een partij is die de politiek een beetje irriteert. Maar dat GL hiervan denkt te proviteren door een anti-PVV site neer te zetten? Dat is puur wanhoop. Compleet gefaald! Op deze manier hoeft de PVV eigenlijk geeneens campagne meer te voeren want dat doet GL al voor hen. Heel snugger...

    Of is het gewoon onervarenheid van de GL leden? Neem een voorbeeld aan de vele andere partijen die zich helemaal niet druk maken om de PVV en eerder bezig zijn om zelf met duidelijke standpunten te komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. En toch vind ik het knap... er zijn zoveel partijen waarmee ik het altijd maar iets van 35% eens kon zijn bij verkiezingen...

    pvv komt tegenwoordig bij mij als een 95% match uit de bus! hoger dan enig andere partij, met kop en schouders en zelfs veel meer boven andere partijen uit wanneer ik een kieswijzer invul.

    Hoe kan het toch dat de PVV wel aanvoelt wat ECHTE nederlanders willen, en de rest van de partijen niet?

    Het komt denk ik omdat de rest van de partijen MINDERHEDEN tevreden probeert te stellen en niet HET VOLK!

    Het volk wil rust, vrede, gezelligheid. Niet tienduizeneneen regel voor welk hek je mag plaatsten, HOE je met elkaar moet omgaan, wat je wel en niet mag discrimineren, etc...
    betutteling heet dat.

    Laat ons nederlanders zijn, ons onze eigen gang gaan, zo hebben we het al honderden jaren gedaan... en anders moeten we maar weer eens een geuzenopstand krijgen tegen den haag...

    Deden we toen ook met die betuttelende spaanse koning...

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hmmm, het lijkt er zeer sterk op dat hier de pot duidelijk de ketel iets verwijt. Bovengenoemde zaken zijn nou net de typische problemen waarin GL en het minder groene linkse gedeelte van de politieke arena al jaren in uitblinken.
    Wellicht een moment van zelfreflectie meneertje Rietveld?

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoe dom kan Groenlinks zijn zeg!

    Hoe meer "negatief nieuws" over Geert Wilders, hoe groter zal zo zijn zege zijn!

    Maar ga vooral zo door, Maar dit zal zeker veel stemmen opleveren voor de PVV.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. I.t.t. wat vele van jullie blijken te denken is ditr volgens mij geen directe anti-PVV-site, van wat ik er er van begrijp is de moderator van deze site van plan de PVV kritisch te volgen in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar. Hier is niets mis mee, volgens mij doet de PVV dit zelf ook met andere partijen dat de beheerder van deze site ook dan iedereen de mogelijkheid geeft om te reageren op wat er op de site verschijnt zou jullie toch eigenlijk alleen maar blij moeten maken. Die kans krijgen de andere partijen bij de PVV vaak niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Voordat er ook maar enige sprake is van wat voor artikels er op dit blog komen te staan hebben ze het al over demoniseren van de PVV. Mensen wacht toch gewoon af hoe dit zich gaat ontwikkelen, wie weet valt het zelfs nog positief uit voor de PVV, maar dan alleen als de PVV aanhang zich vanaf nu onthoud van zwartmakerijen en scheldpartijen.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heerlijk: een site wil de PVV kritisch gaan bekijken en meteen spreekt men over demonisering.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat hebben wij voor politiek in Den-Haag? Politiek draait om opjectiviteit en de eigen keuzes van mensen. Wat GL nu doet is een subjectieve mening geven over de PVV. Nu wil ik niet zeggen dat ik het in alles met de PVV eens ben, maar moet zeggen dat een heel behoorlijk aantal programma punten mij wel aanstaan!

    Ik vind het daarom niet kunnen dat een politieke partij een "anti" pvv site opzet!

    Dus, slechte actie! Zo ook mijn lidmaatschap die toch al niet verlengd zou worden, wordt nu zeker afgeschaft!

    //Student, 22, Leiden//

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ga zo door rietveld je maakt je eigen partij ten schande (zijn jullie al) de PVV zal nog meer groeien door deze aktie en zijn niet meer te stoppen gal spuwen over een andere partij terwijl jezelf niets klaar maakt wat Wilders zegt denkt al meer dan de helft van de nederlander dus bespaar je deze domme kinderachtige aktie`s kijk om je heen heel europa gaat de kant van Wilders op en terecht het moet over zijn met de betutteling het verbrassen van gelden aan andere landen en het voorop staat van nederland in europa we zijn klein gedraag je er dan ook na Wilders gefeliciteerd met deze oerdomme aktie van weer zo`n knullige partij bij deze heb je mijn stem gewonnen Wilders

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Goed initiatief hoor. Misschien een idee om alle partijen eens tegen het licht te houden, te beginnen met GL. De partij die Wilders verwijt de problemen te chargeren en geen oplossingen te bieden.

    Al jarenlang valt GL ons lastig met gechargeerde problemen.
    Welke oplossingen biedt GL? En zijn die al doorgerekend? Begin eens met de balk in je eigen ogen, David Rietveld.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Meneer Rietveld komt met kreten als ... voorstellen die niet werken .... Groen Links heeft zelf nooit in een kabinet gezeten (gelukkig maar) dus het is maar de vraag of de plannetjes van GL wel effectief zijn. Komt nogal arrogant over: wij weten het beter, wij denken na ... Wat de PVV doet is heel slim. Ze stellen zich hard op met standpunten die gewoon breed gedragen worden, maar Wilders c.s. weten ook wel ze altijd de steun nodig hebben van coalitiepartijen. Het resultaat is een compromis waar de meesten veel blijer van worden dan van dat pappen en nathouden gedoe van clubs als GL, PvdA en CDA.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Dat ze bij GL dwaas zijn was me al bekend. Dit is daar weer een uiting van. Is het niet Rosenmuller die lid is van een extreem-linkse club maoisten dan is het wel Duyvendak die niet uitblinkt in het volgen van de wet. Dikke Fail dus voor deze website.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Even een tweede reactie: wat GroenLinks hier vooral doet is een discussie voeren over een andere politieke partij. Ze zouden er beter aan doen om alleen bepaalde, politieke standpunten te bespreken. Het is zinloos om de PVV aan te spreken op ideeen die al geruime tijd leven in de Nederlandse bevolking. Het geeft alleen maar meer aandacht aan de PVV en zal GL dan ook alleen maar meer stemmen kunnen kosten terwijl de PVV meer stemmen krijgt. Ik blijf bij mijn standpunt en vind dit een enorm domme actie.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. flauw zeg, deze website

    ken wederom oren op de molen...

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Het lijkt me eigenlijk wel handig als Wilders nu een anti GL site gaat starten. Hou je toch bij je eigen partij en het werk wat je moet doen voor de gemeente.

    Hele domme aktie dit weer!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Alle reacties gelezen hebbende (wat een zin) kom ik tot de conclusie, hoewel ik van plan was om bij de volgende verkiezingen niet te gaan stemmen omdat geen enkel partij ook maar iets doet voor het Nederlandse volk, alleen maar de minderheden tevreden wil houden, wou ik dus niet stemmen.
    Als ik hier dan lees dat sommige durven te suggereren dat deze site, opgezet door GL, de PVV critisch wil volgen en niet demoniseren vraag ik mij echt af of deze mensen nu echt gek zijn of alleen maar zo dom.
    Natuurlijk wil deze site demoniseren, anders doe je niet zo kleinzielig en kinderachtig om een naam te kapen en zo bij argeloze bezoekers te suggereren dat dit een site van de PVV is. Zielig, verwerpelijk en in mijn ogen misdadig.
    Zoals ik al zei wou ik niet gaan stemmen maar deze site heeft er nu in ieder geval al voor gezorgt dat de PVV bij de verkiezingen in 2011 er alvasrt één stem bij heeft die ze anders zeker niet gekregen hadden. Alleen al uit protest tegen dit soort initiatieven.
    Hoe bang kun je worden GL?

    BeantwoordenVerwijderen
  23. ik maak me zorgen over Wilder's gedachtegoed en intenties, maar deze website is geen snuggere actie. Hierdoor maak ik me zorgen over politiek in het algemeen. Deze website zou alleen kunnen functioneren ZONDER ENIG IDEOLOGISCH getinte retoriek of aanname. Helaas blijft het bij een ego-spelletje van op elkaars staart trappen. Dit had een volstrekt objectieve website moeten zijn, die 'toetst' en meningen aan anderen overlaat. En anders had het een website van begrip, compassie en inlevingsvermogen moeten zijn. Maar deze website is doorspekt van morele standpunt-innames. Ik zeg: opdoeken, en maak een algemene website die alle politieke partijen onafhankelijk gaat toetsen, maar doe dit niet vanuit 1 partijlichaam. Goed idee al zeg ik het zelf, had ik nog vertrouwd op de politieke arena dan had ik er zelf energie aan besteed. Maar politiek doet vooral elkaar pijn zonder te luisteren.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een trieste bedoeling deze website. Heb je niets beters te doen dan te kijken naar een andere partij? In plaats van je kostbare tijd/energie te vergooien zou je je bezig moeten houden met echte politiek. Je bent een schande voor het land. Typisch een actie voor linkse ratten, bang voor de realiteit.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Een PVV-domein te kapen, om vervolgens de hele site "anti-PVV" te maken. Nee, dat is helemaal niet eenzijdig.
    En in hoeverre is het kapen van een domein niet demoniseren?

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Haha, het aandragen van oplossingen die om uiteenlopende reden niet mogen of niet werken.

    Nou, dan wil ik wel graag wat goede redenen van jou horen. Want volgens mij heb je helemaal geen argumenten, net als je hele Partij.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Alle voorstellen van de PVV Den Haag willen we dus aan drie vragen onderwerpen:

    kloppen de feiten en is de interpretatie juist?
    zijn de aangedragen oplossingen mogelijk en hebben ze het beoogde effect?
    samen met welke andere partijen zijn de voorstellen uit te voeren?

    Ok

    en wanneer komt er een vvd-denhaag.nl, een cda-denhaag.nl, d66-denhaag.nl, Islam Democraten-denhaag.nl, sp-denhaag.nl, pvda-denhaag.nl, pps-denhaag.nl, psn-denhaag.nl, lpf-denhaag.nl, haagse stadspartij-denhaag.nl, christenunie sgp-denhaag.nl en niet te vergeten groenlinks-denhaag.nl????

    Want al die andere partijen mogen ook op die vragen doorgelicht worden lijkt me zo....
    Komen jullie nog wel aan je gewone werk toe op deze manier???

    BeantwoordenVerwijderen
  29. ik weet het allemaal niet meer, waarom kunnen we niet gewoon in vrede leven, altijd dat politieke spelletjes, word er zo moe van,, lang leven hebben we toch niet op deze wereld, laten we nou wat eens moois van maken.

    ik groet u allen

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Gelukkig is het maar een simpele Blogspot en die komen niet in de google resultaten maar in blogspot searches, mijn blog daar integen komt op een planet.

    Maar wel laag, volgens mij is iemand wanhopig voor adsense inkomsten door PVV Demnhaag te kapen, je weet toch dit is strafbaar, want de naam is niet van jou.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. @Henk 16 augustus 2009 23:52
    Heerlijk: een site wil de PVV kritisch gaan bekijken en meteen spreekt men over demonisering.
    ********

    Tja Henk, die verwachting is natuurlijk nergens op gestoeld!
    En...
    ..gaat Rietveld ook alle andere partijen op deze manier tegen het licht houden ??

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Het blijft lastig (lees onmogelijk) voor GroenLinks om een partij te bevatten die geen meel in de mond heeft en wel duidelijk standpunten kan overbrengen. Een partij die duidelijk zegt, geen Turkije, harde straffen, een stop aan de stortvloed aan immigranten en die kernenergie niet per definitie al uitsluit om morele ongefundeerde redenen en daardoor het milieu nog meer schade aandoet door de bouw van kolencentrales.. ow maar daar zijn ze dan ook weer tegen.

    De honderduizenden mensen weten wel waar het duidelijke geluid vandaan komt, GroenLinks steekt uiteraard de kop in het zand en gaat deze honderdduizenden mensen natuurlijk wegzetten als onwetend en domme schapen die zomaar op een partij stemmen.

    Wakker worden jongens een groot deel van deze mensen heeft ooit ook op jullie gestemd (waaronder ik) gelukkig zijn de ogen nu geopend en met dit soort initiatieven weet ik weer waarom ik nooit meer GroenLinks zal stemmen. Kinderachtige praktijken, ga wat nuttigs doen met jullie tijd (zoals je eigen partij eens wat goede standpunten aanmeten).

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Zwak!!! Groenlinks hou je met je eigen partij bezig dan heb je het druk genoeg!!

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat ongelooflijk kinderachtig dit. Als je karakter had won je het door politiek te bedrijven. Helaas doe jij nu wat in Amerika ook al zo'n grote rol speelt in de politiek; we gaan de tegenstander gewoon neerhalen. Heel triest, en bedankt dat jij je mengt in de politiek. Waardevolle toevoeging!

    BeantwoordenVerwijderen
  35. wie heeft zin?

    gl-denhaag.blogspot.nl,
    groenlinks-denhaag.blogspot.nl,
    www.gl-denhaag.nl en
    www.groenlinks-denhaag.nl zijn allemaal nog vrij!

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Er is duidelijk behoefte in Nederland aan de pamfletten-politiek van de PVV. Aangezien dit tegenover de gevestigde politiek afwijkend is vind ik het intressant dat dergelijke initiatieven ondernomen worden om dit bespreekbaar te maken in een open karakter. Ik wens je dan ook veel succes met het blijvend constructief bloggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. David, ik ben zeer benieuwd naar het antwoord op de vragen, maar dan toegepast op het programma van GL. Met name het gedeelte over de feiten en de interpretatie ervan (klimaathype), daarop gestoelde maatregelen en de haalbaarheid daarvan (windmolens en duurzaamheidshysterie) interesseren me enorm.

    Toe David, verbaas me!

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Dit valt me tegen van jullie. Jullie zijn gewoon bang!!! Als je een goede politieke partij bent laat je men weten waar jullie voor staan en niet een kinderachtige website oprichten om een andere politieke partij zwarttemaken. (Overgens op het nieuws en internet zie ik meer de standpunten van PVV naarvoren komen dan Groenlinks.)

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Beste David, wanneer ga jij en zeer velen met jou nu eindelijk eens realiseren dat je hiermee het tegenovergestelde bereikt...domme jongen, bespreek dit soort akties eerst vantevoren met het GL bestuur. Jij denkt de waarheid over Geert te kunnen spuien maar vergeet dat deze zich enkel baseerd op de geluiden en feiten uit de ontwrichte samenleving. En de feiten liegen niet of ben je dik tevreden zoals de integratie thans plaatsvindt...? Weerleg dan op deze site deze feiten en ben je mijn held !

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Goede site!

    Kunnen alle PVV stemmers zich eens op deze site uitleven met allerlei berichtjes in plaats van de GL site te bestoken....over demoniseren gesproken.......

    Goed om inderdaad eens de feiten over de PVV te onderzoeken. Over 1 ding hebben jullie PVV's gelijk. Dit moeten we gewoon van alle politieke partijen maken. (ja, dus ook GL)

    PVV schreeuwt inderdaad alleen maar om aandacht, maar oplossingen?

    BeantwoordenVerwijderen
  41. ROFL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Zeg iets wat een PVV stemmer niet aanstaat en je demoniseert. Zelfs een verkeerde domeinnaam is demoniserend ??

    Dan is deze site duidelijk hard nodig om die gasten wat meer licht in hun duisternis te gunnen.

    Jammer alleen dat een doorsnee PVV stemmer na 1 regel gehoord te hebben zelf begint te roepen dus of je ze echt kunt bereiken?

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Goed idee. Er kan niet genoeg ingezet worden om de populariteit van de pvv te keren. Negeren heeft echt geen zin meer.
    Haagse GroenLinkser.

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Jammer, maar dit is de kracht van links. NIets fundamenteels eigen maar alleen reactief bezig zijn. Nee ik ben geen wilders stemmer en vind zijn presentatie van standpunten te eenvoudig. Echter geven jullie nu eens een reeel alternatief voor zaken? Geef eens een oplossing voor de probleem allochtoon, al jaren smijten we sociaal geld weg en nog neemt de problematiek en overlast van hun toe! Ook de allochtonen zelf kruipen steeds terug in hun schulp

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Zelf niets te vertellen? bash een ander die wel (jullie) stemmers trekt.
    SNEU gl, mag hopen dat de partij je royeert, zo niet, de stemmer de gl partij in zetels decimeert.

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Bedankt GL voor de gratis reclame van PVV.
    We zijn jullie zeer erkentelijk.
    Franka

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Jammer dat hier vooral PVV-stemmers reageren, die door middel van hun reacties verduidelijken waarom juist niet op de PVV te stemmen xD
    Bovendien begrijpen, helaas, een heleboel mensen niet dat Wilders juist totaal a-Nederlanders en non-Europees is :P

    BeantwoordenVerwijderen
  48. prima initiatief van Groenlinks.
    Valide argumenten genoeg, zoals al een aantal op deze site genoemd in het bovenstaande betoog van Rietveld.
    Jammer dat de pro-Wilders clan bij Elsevier.nl (het reactieforum dat m.i. zte waar bemend wordt door Wilders-volk) zich in al haar 'objectiviteit'in de aanhef al uitlaat over een "anti-Wilders website".
    Logisch dat Wilders niet in meer plaatsen "geschikte kandidaten" kan vinden. Zo'n club kun je in alle redelijkheid op stadsniveau in stand houden?

    BeantwoordenVerwijderen
  49. De PVV (oftewel Geert Wilders, want een partij mag het niet zijn), is volgens jullie dus goed in:

    " Het eenzijdig en vooringenomen intepreteren van maatschappelijke verschijnselen "

    Helemaal mee eens :)

    Jammer alleen dat je er trots op bent dat je vooringenomen en eenzijdig bent :)

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Belachelijk. De claim van het domein www.pvvdenhaag.nl laat zien dat je met enkel met iemands succes een verhaaltje kan krijgen. Want een site van groenlinks, laat iedereen links liggen.

    Het is makkelijk commentaar te geven, maar verklaren hoe jullie de laatste 10 jaar hebben lopen prutsen zit er niet bij. Wel PVV beschuldigen dat het zeer eentonig en zwak is, maar over de verloedering van de laatste 10 jaar horen we niets. Ook niet hoe jullie dat willen gaan rechtzetten.

    Zwak.

    Nederland is toe aan een verandering. Discipline.

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Stemmingmakers als GW duiken telkens weer op in de geschiedenis en een groot aantal niet al te slimme mensen trapt er in uit onvrede over een toestand of beleid. Nu moet controlfreak Geert Wilders laten zien dat hij de trein op de rails kan zetten. En... mislukt daarin totaal. Brussel was een nog wat ondoorzichtig verhaal, maar nu het op duidelijkheid aankomt laat GW het afweten. Hij heeft zijn belangrijkste mensen al bij de Eu verkiezing weggespeeeld, zonder verder invloed in eigen land! Nu het er op aan komt bij de gemeenteraadsverkiezingen laat GW het afweten. Is dit het begin van de Untergang.

    BeantwoordenVerwijderen
  53. groen links doet dit niet omdat ze niks beters te doen hebben dan andere partijen belachelijk te maken maar omdat de nederlandse bevolking steeds dommer wordt en zo iemand als geert wilders er voor zorgt dat wij nederlanders straks net zo goed gelovig worden als amerikanen. in de vs is er een enorme standensamenleving waarin iedereen opkijkt tegen mensen die hoger staan dan zij daarom geloven ze alles wat hun verteld wordt ookal is het 1 kant van een verhaal. en groen links probeert de visie van mensen weer een beetje te verbreden voordat onzenederlandse cultuur verdwijnt door geert wilders die wil dat wij joden worden en net zo dom als amerikanen zodat dit geen vrij land meer is maar dat iedereen een slaaf is van de maatschappij
    maar geert wilders krijgt nooit zoveel stemmen voor al die extreme dingen die hij wil v eranderen heeft hij 75% van de nederlandse stemmen nodig en met de goede scholing van nederland 1 van de beste ter wereld zullen er weinig mensen zijn die der in trappen

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Wat zijn jullie toch dom! Dit geeft alleen maar jullie zwakte aan. Als je geen mensen kan mobiliseren dan ga je maar anderen afvallen en aanvallen. Hieruit blijkt wel weer dat de politici/politieke partijen niks geleerd hebben van de periode 2001/2002 en nog steeds arrogant en dom zijn.

    Een site als deze verwakt alleen maar de positie van GroenLinks (wat een flutpartij) en maakt de positie van de PVV alleen maar sterker. Ik vraag me af of dat nu wel de bedoeling is.

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Wat ongelovelijk slim van GL... Doen alsof je iemand anders bent. Daarmee ga je natuurlijk het debat aan met de ander.

    Ik ken nog het intervieuw van Rosemuller en Pim. Nee er is niets veranderd met GL. Leren van hun fouten kunnen ze niet. Daarom ongeschikt voor de politiek.

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Geweldig zijn web sit is al gehacked www.davidrietveld.nl
    kijk het fototje... geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  57. @Ruud de Wilders-aap op de andere 100.000 gehackte Wilders-sites was toch hilarischer/realistischer ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Hoe dom kun je zijn, deze actie is ook weer geboren uit angst.
    Hou je lekker bij je eigen partij ,daar is genoeg te doen ,toch ?
    Vind het zielig.

    BeantwoordenVerwijderen
  59. lutser. smile je staat op geen stijl
    http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2009/8/bewoners_den_haag_pownen_david.html

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Bewoners Den Haag pownen David Rietveld

    De grappen en grollen van David Rietveld - erkend linksmens en raadslid voor Groenlinks in Den Haag - zijn inmiddels tot ver buiten de residentie bekend. Zolang het tenminste Geert Wilders en diens aanhangers betreft die in de zeik worden genomen. Dus toen gisteren bekend werd dat de PVV zich terug trekt uit het grootste gedeelte van de gemeenteraadsverkiezingen, was David er als de kippen bij om een PVV-domeintje te registeren. Humor om te gapen. Domeinkaping was namelijk om precies te zijn voor het laatst leuk in 2007. Weet u bovendien welke democratisch gekozen Duitse politicus omstreeks 60 jaar geleden het domeinkapen pas echt op de kaart heeft gezet? Precies. Het is ook zo ontzettend gemakkelijk, een URL stelen. Kijk maar. Piswoeste Haagse burgers woonachtig aan het Vennepark kunnen het ook! De makers achter www.gldenhaag.nl kregen een gebruikersruimte voor junkies in hun buurt door hun strot gedrukt van de Haagse politiek. Volgens hen is er dan ook maar één reden voor het bashen van David Rietveld: GroenLinks in Den Haag kan niet op eigen kracht overeind blijven en vindt het nodig om op deze wijze haar eigen gebreken te maskeren. Zo zou GroenLinks tot nu toe vooral uitblinken in: "het constant negeren van de eigen bevolking, het voortrekken van verslaafde daklozen, junkies en wat dies meer zij en het benadelen van bewoners door ze allerlei zaken door hun strot te drukken met de PvdA als kompaan in het kwaad". Zo Rietveld. Die kan je in je zak steken. Volgende keer eerst even je eigen electoraat in de gaten houden voordat je weer een ludieke site in elkaar knutselt?

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Paul zei:
    @Henk 16 augustus 2009 23:52
    Heerlijk: een site wil de PVV kritisch gaan bekijken en meteen spreekt men over demonisering.
    ********

    Tja Henk, die verwachting is natuurlijk nergens op gestoeld!
    En...
    ..gaat Rietveld ook alle andere partijen op deze manier tegen het licht houden ??

    Natuurlijk is die verwachting wel ergens op gestoeld, de maker van de website zegt het. Als je die mensen de ruimte niet eens laat om ergens mee te beginnen en in het begin je geloof schenkt kun je alles wel gaan afkraken voordat je er iets van weet.

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Dit is een goede website om de hele linkse kliek, waar ook nog eens de meeste zakken vullers zitten, uit te roeien.

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Ongekend, ik heb niet alle reacties gelezen, maar als ik eigenaar zou zijn van deze totaal nutteloze website zou ik hem als de bliksem offline zetten. Het aantal positieve reacties op dit belachelijke initiatief is namelijk op 1 hand te tellen- en terecht!
    Het fotootje op www.davidrietveld.nl ~bla, bla, bla~ is inderdaad geweldig-:)
    GL, mag ik ff overgeven?

    BeantwoordenVerwijderen
  64. In twee dagen tijd al zoveel reacties teweeggebracht, goed bezig. Alleen jammer dat er weer tekens zijn van kuddegedrag, het belangrijkste ingrediënt voor het succes van de PVV. Als iedereen zich nou eens afvraagt wat de gevolgen zouden zijn als de PVV de kamerverkiezingen zou winnen, zou iedereen daar dan vrede mee hebben. Uit reacties hier en ook op andere platforms kan geconcludeerd worden dat het niemand wat uit zou maken. Wij zijn het als samenleving gewend achteraf pas te zoeken naar een geneesmiddel, reddingsplan of hoe je het ook wilt noemen. Voor iedereen die dit initiatief afkeurt, wat is jouw kleur? Hoe zou je het zelf willen aanpakken? David, ik sta als CDA-lid helemaal niet achter jouw initiatief maar als persoon helemaal wel. Het was aangenamer en objectiever geweest als je dit niet als gemeenteraadslid van GL was begonnen maar als David Rietveld. Alsnog veel succes.

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Zeg eh GL moet je deze kostbare ruimte niet anders benutten?
    Gooi dit op Hyves ofzo.
    Haatzaaien doen jullie nu stiekum zelf ook.
    Echter; men(links)is blind geworden.Hebben jullie het boek Puinhopen van Paars(goed boek) gelezen van Pim Fortuyn? En dan noemen jullie Wilders nog "vooringenomen"? Lijkt me duidelijk gevalletje "pot en ketel".
    Loopt maar eens door de collumns van Afshin Ellian. Dit geeft jullie mogelijk weer stof tot nadenken en inzichten krijgen.
    Overigens sluit ik me bij CDA-er Engin aan. Verkeerde-keelgat-actie dit.

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Je klok is trouwens niet goed hiero.
    Het is 14.26 uur niet 5:24......

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Dat Wilders klaarblijkelijk onvoldoende kundige mensen kan werven voor de invulling bij de gemeenteraadsverkiezingen, is jammer voor hem. Nu blijkt maar eens temeer dat Groenlinks ook met dit probleem kampt gezien deze ontzettend kinderachtige en onvolwassen site. Deze heer Rietveld wordt niet eens gecorrigeerd door zijn achterban. Dat zegt wel wat over Groenlinks lijkt mij zo.....

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Tot nu toe blinkt de PVV uit op drie terreinen:

    Correctie: 4 terreinen !
    Kiezers winnen !

    En hoe kan het dat een GL medelid tijd heeft om dit op te zetten. Ga iets doen wat de GroenLinks aanhangers willen. Plannen maken om uberhaupt nog in de 2e kamer te zitten na de eerstvolgende verkiezingen.
    Ik ben PVV stemmer maar ik ga toch ook niet de GroenLinks partij af lopen zeiken om al dat geneuzel van ze. Als deze mensen (en kiezers) dat belangrijk vinden dan moeten de anderen in Nederland dat respecteren. Maar dat gaat 2 kanten op ! Een GroenLinks kiezer/lid moet de mening van een PVV stemmer ook respecteren. Als de PVV echt zo slecht was geweest dan waren er echt geen kiezers voor te vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Groen Links toont zo haar WARE AARD!!! Wat een smiechten zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Pim Fortuyn is vermoord na demonisering door linkse partijen. Ik vrees dat David Rietveld met deze site hetzelfde bij Geert Wilders wil bereiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Dat iemand, die zelf bij de meest criminele politieke partij van Nederland behoort - want dat is GroenLinks – nota bene kritiek durft te leveren op iemand van wél onbesproken gedrag, is natuurlijk van een adembenemende onbeschoftheid, die men gelukkig alleen maar bij extreem linkse lieden aantreft, maar die natuurlijk wel om enige correcte schreeuwt.

    Hier: http://geweta.web-log.nl/

    vindt u het Dossier GroenLinks.

    Gewoon normaal reageren is op dit weblog overigens wel mogelijk!

    Wij doen nadrukkelijk niet mee aan de onzin van accounts aanmaken, die steeds meer in zwang lijkt te komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Quote Rietveld: het aandragen van oplossingen die om uiteenlopende reden niet mogen of niet werken
    Unquote

    Laten we nu met zijn allen eens beginnen met zijn stelling.

    Welke oplossingen heef Groenlinks om de importbruiden problematiek te stoppen, veranderen of het tij te keren???

    Ik zou ook graag een reactie van David Rietveld zelf willen horen. Want tot heden heeft HIJZELF alleen nog kiekeboe gespeeld.

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Om maar gelijk duidelijk te maken waar ik sta, meld ik vast dat ik een socialist ben: een SP'er, zogezegd.
    Rietveld je zegt niet te willen demoniseren, maar dat deed je al voor je op dit idee kwam van deze website. Waarom ben je niet bezig met je eigen politieke plannen? Wat wil je nu eigenlijk gaan aantonen? Wat je in ieder geval aantoont, is dat je geen democraat bent. Wat is GL toch een arrogante groep, die feitelijk niet veel klaarmaakt. Op basis waarvan vindt GL zichzelf zo elitair met voorop die pedante Halsema. Wat is er zo goed aan jullie moraalopdringende gedachtengoed, dat je jezelf beter vindt dan anderen? Ik ben een socialist en zou al jaren niet wensen ook maar iets samen te willen met GL. Misselijk wat hier gebeurt en nog dom ook. Je speelt Wilders voortreffelijk in de kaart. Voor degenen hier die denken dat GL extreem links is, was dat nu maar waar, dan stond het nog ergens voor. Als partij is het een zachte heelmeester en die maken stinkende wonden.

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Hahaha Deze site is de zoveelste aanfluiting van een partij die het altijd beter weet maar zelf (ook)niets presteerd...

    In mijn optiek ook erg 'zielig' om je als partij op deze negatieve wijze zo direct uit te laten over 1 andere partij...

    Zeer onprofessioneel van een (nota bene) politieke partij die oorspronkelijk objectief zou moeten zijn en vooral ook blijven.

    Respect voor ieder zijn/haar voorkeur vanuit welke overtuiging dan ook, zolang dit maar bijdraagd aan een beter Nederland. Dit is in eigen (partij)belang misbruik maken van een tijdelijke wellicht voor sommige onwenselijke situatie en daarom onacceptabel...

    Goede reden om nog lang (lees als: waarschijnlijk nooit) geen lid te worden van GL...

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Als je nou eens aantoont waarom GroenLinks beter is dan de PVV, zou je een beter punt maken. Het is niet moeilijk om andere partijen om laag te halen.

    Helaas bereik je er alleen maar negatieve reacties mee. Dus draai je insteek om misschien komt het dan beter over.

    Waarom is GroenLinks beter dan de PVV? Beantwoord die vraag eens.

    Dit toont maar weer dat GroenLinks niet over de meest briljante politici beschikt.

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Afgezien van bovenstaande kritieken is ook de uitvoering van deze website een aanfluiting.

    Als je al enige tijd speelt met dit idee, dan had je direct al een aantal artikelen klaar moeten hebben staan met daarin per stuk één van de programmapunten van Wilders en jouw weerwoord op zijn oplossingsrichting.

    Dan had je je kritikasters direct de mond gesnoerd.

    Nu kun je bijna niet anders dan melden dat het allemaal een grap was en dat we er allemaal zijn ingetuind.

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Hoe je het ook bekijkt de pvv zet slimme zetten naar de verkiezingen toe. Door juist je eigen geluid te laten horen, zul je sterker zijn en niet door de ander af te zwakken. Laat eens zien en horen waar jezelf voor staat en probeer eens die tactiek over te nemen van de PVV. Als er iemand in elkaar geslagen wordt, krijgen de omstanders altijd sympathie met diegene die in elkaar geslagen wordt, zonder te weten wat de aanleiding is van de ruzie. Opkomen voor de zwakkere is menselijk, maar zie dan de PVV niet steeds als de vijand die bestreden moet worden. Het werkt echt andersom...

    Trouwens "demoniseren" lijkt een trentwoord die gebruikt wordt als je alleen zelf op je pik getrapt wordt en als iemand het toevallig niet met JOUW mening eens is.

    Een discussie om gelijk te hebben en gelijk te krijgen is volgens mij een vorm van democratie, waarbij je ook af en toe mensen aantreft die het niet met jou eens zijn.

    Oftewel probeer gelijk te krijgen niet te hebben!! en dat je m.i. niet door deze site.

    BeantwoordenVerwijderen
  78. wat zijn ze toch allemaal druk met de pvv. zijn jullie godvergeten bang of zo. bang voor je baantje. bang voor je wachtgeld vuile milieu mafia.

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Zielig. Ben geen PVV-er maar dit komt wel erg rancuneus over.

    Denk eerst eens na waardoor het komt dat de PVV zo groot kan worden, dit soort amateuristische pogingen doet een debat hierover zeker geen goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Kon je niet een andere template erin smijten en het liefst nog wordpress. Blogger voor een serieuze blog... jezus tis hier geen geenstijl...

    BeantwoordenVerwijderen
  81. @Luisje
    je begrijpt het niet zo goed denk ik, begin van de ondergang ik denk dat het net andersom is het al jarenlang kleven aan partijen zoals CDA PVDA GL die niets klaarspelen alleen maar lose praatjes vlak voor de verkiezingen en vervolgens eigen volk bedonderen en het probleem allochtoonis zo opgelost Stop de betutteling hou je aan onze wetten en regels want als ik vanmorgen hoor op de radio dat er islamitiche scholen zijn die hun kinderen verbieden om met niet islamitische kinderen te mogen spelen lijkt mij dat deze scholen per direct moeten worden gesloten en leerkrachten per direct het land uit moeten worden gezet kortom deze mensen leven niet in het heden dus mevrouw Sharon Dijksma kom van die luie reet af en doe eens wat nuttigs van onze belastingcenten stel een onderzoekje in en trap die prehist mensen uit dit land die zich weigeren aan te passen aan onze regels
    toedeloe

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Wat zo jammer is, is het feit dat veel Groenen de "vrijheid van meningsuiting" anderen zo graag ontzeggen. Terwijl hun vrijheid dezelfde grondwettelijke vrijheid is dan die van Wilders, Marijnissen, Pechtold, Halsema, Balkenende en alle anderen. Echter GroenLinks kent nog anti-democratische corrifeeen in haar midden die heulden met RaRa, de totalitaire regimes van Mao en PolPot en adoreerde massamoordenaars. Twee jaar geleden nog 'ontdekte' met materiaal voor het vervaardigen van bommen op het kantoor van de GL-jongeren. Ondanks dat ik veel idealen van hen onderschrijf zal ik nooit meer op hen stemmen vanwege hun intolerantie.
    Halsema komt uitlsuitend in het nieuws door destructieve aanvallen op anderen. Constructieve samenwerking is GL vreemd.

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Het lijkt mij verstandiger, dat Groen Links haar eigen standpunten verkondigd in plaats van zich bezig te houden met die van de PVV, dit is toch wel een zwaktebod!

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Hallo Wereld verbeteraars ik zeg jullie een ding..................................................................
    Kijk eens naar alle islamitische landen ?????
    Willen jullie dat ????
    mijn kinderen gaan naar school waar meisjes en jongens samen zijn spelen en leren vriendjes maken en met elkaar optrekken
    kunnen meisjes in afghanistan ook ongestoort naar school ?????
    wij weten allemaal wel wat het probleem is kijk nu eens naar programma`s als opsporing verzocht je moet toch wel oogkleppen op hebben omn niet te kunnen zien dat 80 to 90 % allochtoon is die hier er een zooitje van maken ouders die weigeren nederlands te leren groepen marrokanen die de buurt onveilig maken ik kan me heel goed voorstellen dat de buurtbewoners zelf gaan ingrijpen en dat hebben we allemaal te danken aan dit kabinet de wereldverbeteraars pfffffffffffffff
    david je hebt met deze aktie weer eens laten zien dat dat GL waar je bij zit wel een heel zielig clubje is
    ps jezelf trouwens ook

    mzzl

    BeantwoordenVerwijderen
  85. David Rietveld: Tot nu toe blinkt de PVV uit op drie terreinen:
    het eenzijdig en vooringenomen interpreteren van maatschappelijke gebeurtenissen


    Zou je daar een opsomming van willen geven, zodat wij daarop kunnen reageren. Want tot nu toe, ben je niet aanwezig, komt er geen enkele reactie mijnheer Rietveld.
    Laten we beginnen met de discussie.

    Op www.forum.groenlinks.nl zie je staan: "Kleber
    Uitgesloten

    Waarvan ik melding kreeg bij het inloggen, omdat ik niet aan de discussie deel nam.
    Nee, niet naar HUN zin. Dus geband wegens assertief gedrag.

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Op zich een goede actie. Kijken wat er uit komt. Waarschijnlijk gaat dit initiatief ook opvolging krijgen voor de andere partijen? Of is men bang bij GL dat de PVV er met de stemmen vandoor gaat ? Uiteindelijk moeten we dit soort initiatieven toejuichen. Net zoals een moslimpartij of dat geneuzel van Doukle Terpstra. Sterft hoogst waarschijnlijk vanzelf een langzame dood. Ben benieuwd hoe het zich ontwikkelen...

    BeantwoordenVerwijderen
  87. de laatste stuiptrekkingen van links. Gewoon negeren. De Nederlandse bevolking laat zich niet meer beetnemen. Misschien dat ik dan toch ooit weer ns ga terugkeren naar NL. Groeten uit Krungthep!

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Schandalige gang van zaken om een website te openen met de naam PVV.
    Echt een smerige linkse streek zoals we dat van ze gewend zijn.
    Groenlinks een partij die nog niets heeft weten te presteren en geen kans maakt om ooit te regeren in dit land, maar anderen het licht in de ogen niet gunt.

    BeantwoordenVerwijderen
  89. David Rietveld, gemeenteraadslid voor GroenLinks in Den Haag,

    Tja dan zul je dat na de verkiezingen nog steeds moeten zijn anders heb je weinig om te schrijven hiero beste david.
    Maar ach lekker optimisties blijven en hopen dat je op het pluche mag blijven plakken.

    BeantwoordenVerwijderen
  90. O en Kleber een ban op de GL site omdat hij een andere mening heeft als de GL moderaters.
    Moet je daar eens kijken wat een mafkezen daar de scepter zwaaien
    Bij tegenspraak krijg je een ban enz enz.
    De dictatuur ten top.

    BeantwoordenVerwijderen
  91. goed initiatief. Het valt ook weer op hoe flexibel de Wildersaanhang omspringt met het begrip "vrije meningsuiting". Van zodra het een afwijkende mening betreft schiet van die vrijheid niks meer over. Wij hebben een soortgelijke blog tegen Vlaams Belang en extreem rechts: http://yelloman1.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  92. @Ben, ja er zitten natuurlijk ook een stel sukkels. Als je een keer dom zegt, word je er af gedonderd. Dat noemt men democratie.
    Tpfh is een bijzonder aardige kerel, De Does is een man naar mijn hart. Streng, maar wel consequent en met open vizier.
    Verder de niet- groenlinksers die zo af en toe het groen uitslaande .... bed even komen opschudden.

    Maar er zit een vervelende kern, die iedereen die nog komt wegjaagt.

    Maar waar blijft onze vriend David Rietveld, hallo ben je ondergedoken?
    Groet van Kleber, Duitsland

    BeantwoordenVerwijderen
  93. http://www.forum.groenlinks.nl/viewtopic.php?pid=64878#p64878 Cosmic:

    Of bedoel je dat je haar van langdurig peroxidegebruik ineens slap, pluizig en futloos kan worden, zodat we Geert binnenkort misschien met een grote cowboyhoed in de kamer zien?

    Dit is de ziel van Groenlinks

    BeantwoordenVerwijderen
  94. Schitterend al die reacties van PVV'ers :)

    Ze schieten gelijk in de stress als iemand de standpunten van de PVV inhoudelijk wilt gaan toetsen. (oeh hun Leider wordt weer gedemoniseerd:o )

    Zijn jullie zo bang omdat de standpunten van de PVV meestal niet realistisch zijn?

    BeantwoordenVerwijderen
  95. metasonica zei:
    de laatste stuiptrekkingen van links. Gewoon negeren. De Nederlandse bevolking laat zich niet meer beetnemen.

    Nee nu laten ze zich beetnemen door de PVV. Een partij met een grote mond en allerlei niet uitvoerbare standpunten.....Dat gaat pas tegenvallen.

    BeantwoordenVerwijderen
  96. http://www.youtube.com/watch?v=wASvSOxWPOQ&feature=channel_page

    Een kennismaking met david.

    BeantwoordenVerwijderen
  97. Dit zal wel aardige google ad-sense inkomst voor hem opleveren, misschien wilt ie uit Groenlinks gezet worden en leven van ad-sense.

    BeantwoordenVerwijderen
  98. Triest figuur, die david!

    Hoop dat niemand op het onsportieve groenlinks zal stemmen in den haag!

    BeantwoordenVerwijderen
  99. -"Tot nu toe is er maar één reden aan te wijzen voor deelname in juist deze twee gemeenten: het lukte de PVV alleen hier om een lijst met kandidaten rond te krijgen."-

    Tja, hoe zou dat nou komen? Na het 30 jaar wegzetten van andersdenkenden als xenofoob, racist en fascist vindt (links)correct het vreemd dat het nu niet storm loopt om politicus te worden voor de PVV. Men durft al vaak genoeg niet te zeggen dat men er op stemt.

    "Tot nu toe blinkt de PVV uit op drie terreinen:
    het eenzijdig en vooringenomen interpreteren van maatschappelijke gebeurtenissen"

    Voorbeelden graag. Dit is te vaag, te algemeen. Noem man en paard. Wat is eenzijdig en vooringenomen? Naar wiens opvatting?

    "het aandragen van oplossingen die om uiteenlopende reden niet mogen of niet werken"

    Dit is pertinent onjuist. Wat is niet mogen? Als het van correct niet mag? Of wettelijk zoals het koranverbod (een dom voorstel van Wilders). Als een PVV voorstel geen meerderheid in de Kamer krijgt, wil dat niet zeggen dat het voorgestelde niet uitvoerbaar zou zijn of niet zou kunnen werken. Dat een meerderheid in de Kamer vaak blind is, te correct is of geen kloten heeft, maakt het voorgestelde er niet per definitie minder op.

    "geen enkele bereidheid tot het sluiten van compromissen"

    Onzin. Volstrekte lariekoek. Er zijn inmiddels voldoende Kamervragen, wetsvoorstellen en andere zaken geweest die in samenwerking met de PVV zijn opgesteld, bewerkt of uitgewerkt. Dat kan alleen als de PVV wil samenwerken en compromissen kan sluiten. Helaas heeft de media daar weinig aandacht voor. Fleur Agema doet bijvoorbeeld regelmatig ‘zaken’ met de SP.

    Ik hoop dat de volgende keer de 'feiten' wat feitelijker zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  100. Filmpje gezien op http://www.youtube.com/watch?v=wASvSOxWPOQ&feature=channel_page
    Wat een stuk Drietveld, lijkt wel een betoog in een of ander *** sterren restaurant.
    PVV hoe eerder dit stelletje profiteurs van onze belastingcenten door jullie wordt opgevolgt hoe beter.

    de Belasting betaler

    BeantwoordenVerwijderen
  101. David Rietveld krijgt binnenkort zijn trekken wel thuis in het radioprogramma Klessebres op Den Haag FM 92.0

    Afz. Het Vrije Woord

    BeantwoordenVerwijderen
  102. Ik ben trots op Geert Wilders onze toekomstige president,GroenLinks moet nou eens gewoon de mond gesnoerd worden neem nou Femke Halsema die heeft zelf kinderen van een allochtoon,daarom is zo tegen de PVV.
    GroenLinks heeft jaren de boel belazerd samen met de pvda,nou is het tijd voor macht van Geert Wilders tijd om het tij te laten keren,criminelen moslims het land uit en geen terug keer scholen ook aanpakken geen moslim scholen maar Nederlandse scholen waar mijn kind zonder gebroken Nederlands te moeten praten weer Nederlander kan zijn.
    GroenLinks lekker naar buitenland sturen maar wel in een moslim land en na 10 jaar eens kijken hoe zich daar voelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  103. Geen moslims erbij door Wilders partij
    Geen moslims erbij door Wilders partij
    Geen moslims erbij door Wilders partij
    Hou Nederland maar schoon voor onze kinderen en kleinkinderen

    BeantwoordenVerwijderen
  104. Wat goed gaat valt niet op maar wat wel opgevallen is dat groenlinks er een terig zooi van gemaakt heeft en het nu op Wilders afgeeft en dat valt op looser

    BeantwoordenVerwijderen
  105. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  106. Feiten over het Islam zoals de PVV het benoemd

    Het is een helder en historisch feit dat in de tien jaren dat Mohammed in Medina (622-632) woonde, hij 74 rooftochten, expedities of volledige oorlogen leidde of initieerde, variërend van kleine moordsquadrons tot de Taboek-kruistocht (630). Soms resulteerden de expedities niet in geweld, maar een moslimleger lag altijd op de loer. Mohammed kon verschrikkelijke wraak uitoefenen op een individu of een stam dat of die hem bedroog. Deze tien jaren kenden geen lange periodes van vrede.

    Dan moet u mij uitleggen als de uitvinder van een geloof al zo gewelddadig was, hoe moeten zijn volgelingen dan wel niet zijn ?
    (zie de Marokkaanse jongeren op diverse plekken in Nederland en elders is Europa die het werk van hun profeet voortzetten )

    Islam staat geen religieuze vrijheid toe. Islam is verspreid met het zwaard! Dat valt niet te ontkennen! En de moslims maar roepen "islam is vrede".
    (zie alle oorlogen die op dit moment wereldwijd plaatsvinden)


    Gr,

    BeantwoordenVerwijderen
  107. Beste Groenlinkse randdebielen.

    Jullie gaan al jaren niet meer met de tijd mee. De jaren 60 ideologie die nog steeds in jullie hoofd rondspookt past hedentendage niet mee in de Nederlandse politiek en maatschappij. Het is de schuld van jullie achterlijke gedachtengoed dat de situatie in Nederland uit de hand dreigt te lopen. Nee, ik ben géén Islam hater maar iemand die walgt van alle misstanden in huidige maaschappij. Wilders is de enige die durft te zeggen waar het op staat en wat menig Nederlander denkt. En wat doen jullie? Jezelf verbergen achter de aanvallen op Wilders. Zijn woorden worden omgedraaid voordat hij ze heeft kunnen uitspreken. Maar eigen goede en logische plannen met oplossingen kunnen jullie net bedenken. Alleen allerlei waanideeën komen uit jullie koker met als doel jullie onzinnig gedachtengoed in stand te houden en uiteindelijk de Nederlandse cultuur te verkwanselen. Jullie zulen nooit iets zinnigs voor Nederland doen. Jullie doel is Nederland af te breken ten faveure van diegenen die Nederland als het beloofde land zien maar er zelf niets in willen investeren (en met dat laatste bedoel ik géén financiële investering). Jullie zullen nooit begrijpen dat de Nederlanders jullie beu zijn. Daar zijn jullie gewoon te koppig (en misschien wel te dom) voor.

    Wilders aanvallen heeft geen enkele zin. Het zal alleen in zijn voordeel werken. Buiten jullie eigen geledingen zal niemand zich iets daarvan aantrekken en zal men juist eerder op Wilders stemmen.

    Voor alle duidelijkheid, ik woon en werk niet meer in Nederland. Ik heb dat besluit al jaren geleden genomen omdat ik de huidige toestand aan zag komen. Maar als ik in Nederland zou wonen zou mijn stem heel zeker naar Wilders gaan. Niet mdat ik het altijd met hem eens ben, maar gewoon omdat hij een eerlijke kans moet krijgen. Jullie plus alle huidige partijen hebben die kans laten liggen en er een zooitje van gemaakt. Misschien is Wilders een goed alternatief. Ik geef hem de kans om dit te bewijzen, jullie hebben die kans al gehad.

    Oh ja, nog even voor de volledigheid. Ik ben een hoogopgeleide zelfstandig ondernemer die geen heil meer in Nederland zag en nu succesvol is in Azië. Ik heb me aangepast aan het land waar ik woon en werk. Ik heb veel vrienden onder de lokale bevolking waaronder moslims en christenen. Ik ben geen tokkie, geen facist en werk met iedereen ongeacht huidskleur, afkomst, religie of standing.

    En verder ben ik zeer benieuwd of jullie deze reactie plaatsen (of plaatsen jullie selectief?)

    Geen hoogachting voor jullie actie in deze.

    Frits

    BeantwoordenVerwijderen
  108. weleens op PVV.nl gekeken? ik vind hun standpunten geweldig. Wilders heeft gelijk: we moeten terug naar de Thora en de Bijbel, nu streven we af op de Koran. Was NL oorspronkelijk geen christelijk land?

    BeantwoordenVerwijderen
  109. Wat ik langzaam niet meer kan horen nog lezen is het "demoniseren". Politiek leeft van het debat, maar dat is met Wilders en zijn PVV niet te voeren. Zeg je dat je het niet met hem eens bent, ben je aan het "demoniseren". Hij komt bij mij altijd over als een reconcitrant jochie dat maar tegen iedereen tegen het scheenbeen trapt en de tong uitsteekt. Als je dan zegt, "je bent stout", dan ben je aan het demoniseren. Ach, laat het arme jochie toch met rust!
    Ik heb Wilders al enkele keren een email gestuurd met inhoudelijke vragen over zijn z.g. "programma", maar ik heb nog nooit een antwoord gekregen. Dat is ook, denk ik, logisch, omdat het ook geen inhoud heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  110. http://www.overalleseenmening.nl/2009/08/15/pvv-diskwalificeert-zichzelf/

    Huub Hellemokers, Moderator van Groenlinks

    PVV diskwalificeert zichzelf
    15 augustus, 2009 Huub Politiek, nederland Vandaag groot nieuws over de PVV. Deze keer geen kamervragen, maar iets wat de PVV NIET doet. In tegenstelling tot eerdere berichten, gaat de partij van Wilders niet meedoen met de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2010. Althans, wél in Den Haag in Almere, maar niet in de rest van Nederland. Waarom niet?

    “We hebben onvoldoende mensen gevonden voor wie ik mijn handen in het vuur steek. Als je dan toch meedoet, loop je het risico dat je je in eigen voet schiet. We willen LPF-achtige toestanden en het risico op bedrijfsongevallen voorkomen. Dan zouden we te veel goodwill verliezen in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen.’

    Een logische keuze zo lijkt het. Niemand is gebaat bij slecht functionerende gemeenteraden, en Wilders zelf al helemaal niet. Toch is het vreemd. Je mag immers niet zeggen dat de achterban van Wilders bestaat uit halvegare tokkies. Nee, steeds meer hoger opgeleiden zouden Wilders steunen. Sowieso zegt opleiding niet per se iets over je capaciteiten als volksvetegwnwoordiger. Maar waarom zijn die goede mensen dan niet te vinden? In de peilingen staat Wilders op ongeveer 30 zetels. Een vijfde van het electoraat. Daar moeten toch zeker capabele mensen tussen zitten?

    Niet dus. Zoals Alexander Pechtold ook zei, het heeft deels ermee te maken dat de PVV in essentie een eenmansbeweging is. Mensen willen meepraten, willen iets te zeggen hebben. Een gemeenteraadslid dat iedere maandag de orders krijgt uit Den Haag, dat niets zelf mag zeggen, dat is niet echt aanlokkelijk. Maar toch blijft het vreemd. De aanhangers van Wilders hebben in ieder geval één karakteristiek en dat is ontevredenheid met de huidige partijen. Dan dóe je daar toch wat aan? Des te vreemder omdat veel van de problemen die Wilders aankaart juist op lokaal niveau moeten worden opgelost.

    Het is al met al slecht voor de democratie. In een gezonde democratie kunnen mensen stemmen op hun vertegenwoordigers. De PVV biedt nu mensen de kans niet. Met deze houding diskwalificeert Wilders z’n achterban. En de achterban diskwalificeert zichzelf. Doordat de capabele PVV-aanhangers blijkbaar niet naar voren stappen (of niet worden toegelaten), wordt het makkelijker die achterban af te schilderen als lamme bankhangtokkies die zich alleen op internet inzetten voor de maatschappij. Dat geldt voor heel klagend Nederland en zeker voor de extreem-klagende PVV achterban.

    BeantwoordenVerwijderen
  111. "lamme bankhangtokkies" aldus Huub Hellemokers van Groen Links.

    Ik heb nog wel een appeltje te schillen met GroenLinks. Ooit kreeg ik van éne moderator van Groen Links een mail, dat hij mijn mailaccount wel even bij mij thuis in Duitsland wilde komen controleren.
    Toen ik dit op het www.forum.groenlinks.nl had geplaatst werd dit direct verwijderd, heeft hij afgezien van zijn bezoek aan mij.
    Ik had zijn verzoek niet afgewezen, omdat ik niets te verbergen had.
    Maarrrrrrr het vertelt wel wat over de mentaliteit die daar heerst.

    Nu ben ik alsnog wederom weer van het forum afgedonderd, volgens Huub Hellemokers om volgende reden:

    Kleber is uitgesloten omdat hij ondanks vele waarschuwingen offtopic bleef gaan en doorging met persoonlijke aanvallen. Handhaven, daar houdt GroenLinks wel van smile, Aldus Hellemokers.

    Alleen is het niet waar, er is geen enkele waarschuwing gekomen, laat hij me dat maar eens bewijzen.
    Wat ik kan bewijzen is het verzoek mijn mailadres te verifiëren in mijn woonhuis.

    Wat gaat Groenlinks doen als ik met informatie kom over een (zeer) prominent lid, die er een dubbele leven op nahoudt?

    David Rietveld, als je de P.V.V. op haar zwakke punten wilt uitlichten moet e niet bang zijn dat dit ook bij GroenLinks gebeurt. Wie de bal kaatst kan hem terug verwachten.

    BeantwoordenVerwijderen
  112. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  113. PIETER heeft echt poep in de ogen is zeker bevriend met de pvda leden.

    BeantwoordenVerwijderen
  114. Wat een zielige aktie van broeder Rietveld.
    Vroeger was er een duidelijke leiding in de partij.Denk eens aan Marcus Bakker.Dit was de top.Hij werd door vriend en vijand hoog gewaardeerd.Pleeg voortaan is overleg met F H.
    Je ziet het, dit werkt als een boemerang,dit kost veel stemmen. ik denk niet dat hier iemand om treurt.
    Ruud.

    BeantwoordenVerwijderen
  115. Typische groen links actie, met andere woorden, smakeloos, egoistisch, inhoudsloos gelul zoals zo vaak bij groen links) en kinderachtig.

    Heb je niets beters te doen David?

    Bovendien is het kapen van een domein met een geregistreerde naam (en dat is de naam PVV) verboden. Net zoals iemand een domein naam met het merk cocacola er in verwerkt registreerd.

    Het is tevens in strijd met de terms of service van Google, merknamen (dus PVV) verwerken in blognames is verboden.

    Groen links is niets minder dan een Maoistische stroming en een wolf in schaapskleren.

    BeantwoordenVerwijderen
  116. @Pieter:
    het is toch logisch: Als je alleen maar losse kreten als "programma" hebt en geen inhoud, hoe moet dan iemand in een gemeenteraad over heel concrete dingen ter plaatse debateren? Van waar krijgt hij of zij dan de richtlijn voorgegeven, hoe je op heel concrete vragen moet reageren? Als je als oplossing alleen maar kunt roepen "alle moskeen sluiten" kom je ook niet ver in het dagelijks leven van een gemeentebestuur. Dat is nou het grote verschil met de Tweede Kamer, waar je aan de zijlijn kunt zitten en maar wat in de kamer kunt gooien en desnoods eruit kunt lopen. In een gemeente is dat iets anders, en hoe kleiner die gemeente, hoe praktischer de oplossingen moeten worden aangegaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  117. @John66

    Denk je dat de christenen toen veel beter waren? Kijk eens naar de Duitse Ridderorde die in de middeleeuwen Oostpruisen en het Baltikum ging veroveren met als boodschap de Baltische volkeren te kerstenen. Iedereen die daar anders over dacht werd een kopje kleiner gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  118. omdat de christenen er vroeger een zooitje van maakten moeten wij ons land dus laten afbreken door dat moslimtuig? op de website van de pvv kan je heel duidelijk lezen wat de pvv wil en waar ze voor staan. wat links er de afgelopen 50 jaar van gemaakt heeft is wel duidelijk.... een multiculturele langselkaarheenleving...want samenleven kan je dit niet noemen. ik ga zeker wilders stemmen, want links heeft nog steeds niet door dat de bevolking zich steeds meer een vreemde in eigen land begint te voelen. als jullie van groen links willen weten hoe dat voelt. neem tram 6 of 9 en als je geluk hebt hoor je nog nederlands in die trams. ga eens de schilderswijk in...en tegenwoordig ook omringende wijken...geen nederlanders bijna meer te vinden,behalve degenen die geen poen hebben om de pleiterik te maken, daar ben ik er 1 van helaas. wilders wil de grenzen gewoon dicht hebben voor al die profiteurs. echte asielzoekers kunnen gewoon komen. als groen links aan de macht is staan de grenzen helemaal wagenwijd open, dan zit binnekort heel turkije hier en t hele oostblok. ook zo iets, t openstellen van de grenzen met t oostblok. europol zegt...niet doen want je haalt alle criminelen hierheen. dus wat doet links...toch de grens open....gevolg, oosteuropese bendes die systematisch hele drogisterijketens leegroven, skimmen van bankautomaten, valsgeldhandel..etc etc. en wie zijn daar de slachtoffers van? juist wij nederlanders. ook ons scheel betalen aan europa....waarom moeten wij de grootste betaler zijn van europa per hoofd van de bevolking....en niet zo'n klein beetje meer ook. en dan ontwikkelingshulp, we zijn ook daarin nummer 1 in de wereld per hoofd vd bevolking. ontwikkelings hulp kan, maar als je van tweederde niet eens weet wat er mee gebeurd (zo'n 4 1/2 miljard per jaar) vind ik t normaal dat je dat stopt. als ik mijn huishoudboekje doe zoals dit linkse zooitje dan sta ik over een maand op straat.

    BeantwoordenVerwijderen
  119. Kan die David niet beter bij de PVV solliciteren hij is meer bezig met de PVV dan met zijn eigen partij en bovedien al in het bezit van de domijnnaam.

    Albert

    BeantwoordenVerwijderen
  120. Kleber heeft wel degelijk meerdere waarschuwingen gehad. Tijdelijke bans en edit in de posts zelf.
    De rest waar je over begint snap ik werkelijk niet.
    - Ik heb niets met David Rietvelds weblog te maken en andersom niet.
    - Ik weet niets van huisadressen. Lijkt me ook heel sterk. Ik kan me hoogstens voorstellen dat een collega op zoek is geweest naar matchende ip-adressen. groet
    Huub Hellemokers

    Reactie Kleber:

    Huub ik vind je asociaal dat je achter mijn rug om, over mij l*lt. Ik kan geen weerwoord geven op jouw openbaar forum omdat je me geband hebt.
    Niet dat ik een ban erg vind, maar JIJ moet dan ook je mond houden. Had het dan tenminste per mail gedaan. Lafaard.

    Nee natuurlijk weet hij niets, ook niet dat er na opheffing van mijn ban geen enkele waarschuwing is uitgegaan naar mijn adres.
    Huub Hellemokers (merkwaardige naam) moet zich niet verschuilen achter andere moderators. Maar ik snap het wel ik pas totaal niet in hun kader, ik kom telkens weer met de sociaal maatschappelijke problemen op de proppen, die er in de achterstandsgebieden zijn ontstaan. Doordat de Politiek en zeker LINKS dit altijd hebben afgedaan als “onderbuik”. Terwijl de mensen in die wijken het zelf moesten uitzoeken, de Elite hun kop hebben omgedraaid en vastgezet.
    Dan nog is het Islam debat, waarin ik me telkens wel gesteund voelde door De Does die het helder kon neerzetten. Dat religie niet meer en niet minder is dan een hobby, sprookje verhaaltje en Jomanda recept. Het zit ze allemaal tussen de oren.
    Groenlinks is voor mij al jaren van haar voetstuk afgevallen, ontaart in een ondemocratische quasi tolerante maar nietszeggende luie partij verworden.
    Kleber, Gruß aus Deutschland

    BeantwoordenVerwijderen
  121. http://forum.groenlinks.nl/viewtopic.php?pid=64916#p64916

    pwi # 3

    Wanneer wordt de rest van die breindode PVV-kleuters die alleen maar lopen te klieren zonder enige inhoudelijke bijdrage te leveren van dit forum af gekukeld?


    De moderators zijn er aangewend dat hun eigen leden, die andere breindoden noemen.
    Zij grijpen niet in, want er zitten noch slechts één hand vol leden op.



    Kleber, Gruß aus Deutschland

    BeantwoordenVerwijderen
  122. Of het een goed initiatief is of niet, er is in elk geval discussie. Daar waar Wilders die vaak zelf niet echt durft aan te gaan, maar alleen maar schreeuwt. Blijkt maar weer uit het feit dat hij alleen in Den Haag en Almere mee gaat doen.

    @Michael:
    Bepaalt u wat een "echte" Nederlander is? Al eeuwenlang is hier sprake van immigratie...

    BeantwoordenVerwijderen
  123. http://www.joostniemoller.com/2009/08/offer-van-polderproduct-ramadan/#comments


    Ramadan eindelijk weg, en nu de elite aanpakken die hem in het zadel hebben geholpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  124. 'Rotterdam ontslaat mij uit angst voor Wilders'

    dinsdag 18 augustus 2009 17:22

    Volgens islamoloog Tariq Ramadan is zijn ontslag als adviseur van de stad Rotterdam onderdeel van een jacht op in het oog springende intellectuelen. ‘Het college is gewoon bang voor Geert Wilders. Door mij te ontslaan probeert het van de islam af te komen,’ aldus Ramadan, die officieel nog van niets weet.


    Wilders het stofdoekje dat overal geschikt voor is..........

    BeantwoordenVerwijderen
  125. Wilders wil juist niet debat met die losers omdat het geen zoden aan de dijk zet dat eeuwige gepraat ,over slappe dingen en maar bewijzen ik kan beter praten dan jij,daar heeft Wilders geen tijd voor en terecht,hij wil gewoon de kans om zijn welkome plannen te laten zien tijdens verkiezingstijd,hij vind dat er al genoeg gepraat word door GroenLinks en PVDA,die lullen alleen maar richting allochtoon en in het voordeel van de allochtoon,en dat moet eens stoppen nu eerst de echte Nederlanders en hun voorgangers die dit land opgebouwd hebben,en dat zijn geen moslims hoor maar blanke Nederlanders,en dat wil Wilders en de grootste deel van de Nederlanders weer terug .
    Ik wil straks weer met mijn kind in het Nederlands kunnen praten en niet gebroken Nederlands,wat ze nu op school leren ,en daar gaat Wilders verandering in brengen ,wat zal het weer helder zijn in Nederland.
    GEERT zet hem op Eigen volk eerst

    BeantwoordenVerwijderen
  126. Zelfs Wilders gaat de Islamisering van NL niet meer stoppen mos.
    Het is al te laat met ongeveer een miljoen moslims in NL. (en moslims hebben in vergelijking met NL gezinnen veel meer kinderen, dus de verhouding word alleen nog maar schever...)
    Wilders kan ook geen moslims het land uitzetten....misschien degene die korter dan een bepaald aantal jaren hier zijn, twee paspoorten en ene strafblad hebben.
    En je moet echt niet teveel verwachten van Wilders. Met hardere straffen en een paar moslims het land uitzetten los je de problemen niet op.

    BeantwoordenVerwijderen
  127. Wilders zal het wel niet heel bewust doen. Maar er zijn een aantal zeer heldere vergelijkingen te maken tussen de pvv en de nsdap. Niet erg politiek correct om te doen; maar wel aardig om over te discussieren:

    Overeenkomsten

    - 1 duidelijke leider
    - Xenofobische kenmerken
    - generaliseren van minderheden
    - grote opmars in slechte economische situatie
    - onduidelijk politiek programma (one issue partij) waar staan ze nog meer voor?
    - Afkeer democratie.
    - Afkeer intelligentie, partijen richten zich op laagopgeleiden, de massa.
    - Simpele oplossingen voor complexe vraagstukken
    - Korte termijnpolitiek
    - Afkeer Internationalisme
    - Sterke voorkeur nationalisme
    - eigen volk eerst
    - radicale standpunten
    - Veel schreeuwen, weinig zeggen
    - Daadkracht boven beleidsmatig denken

    Waarschijnlijk zijn er nog vele andere overeenkomsten. Uiteraard ook veel verschillen. Maar toch opvallend veel overeenkomsten met de NSDAP.

    BeantwoordenVerwijderen
  128. Dit is niet LINKS genoeg voor een orgasme.

    BeantwoordenVerwijderen
  129. Leendert als ze allemaal zo denken en stil blijven staan dan gebeurt zeker niks dom oor,zeker familie bij groenlinks of pvda

    BeantwoordenVerwijderen
  130. moslims stoppen we misschin niet meer maar we kunnen wel tegen gaan dat nederland zich verder aanpast aan die lui stop dat

    BeantwoordenVerwijderen
  131. Misschien wordt het beeld wat duidelijker met een goed voorbeeld. Tegenwoordig krijgen we t.v. programma's over kinderen die niet meer te handhaven zijn. Kinderen die moord en brand schreeuwen als zij hun zin niet krijgen. Hun ouders slaan, nachten wakker houden. Ronduit zijn het etterbakjes geworden waar niets mee te beginnen is. Het ontbreekt hen aan OPVOEDING.

    Je zou ze zo een schop onder hun kont geven, inclusief de ouders die er niets van bakken.

    De kinderen krijgen medicijnen want, ja ze hebben natuurlijk last van a.d.h.d. en a.d.d.d en nog zo wat van die ziektenbeelden. Hup medicatie erin en de ouders, hebben weer 5 minuten rust. Ze zijn te bedonderd om hun kinderen op te voeden, te lui en zelf te lang verwend door..............

    Deze ouders zouden geen kinderen moeten nemen, als je er geen energie in wilt steken neem ze dan in Godsnaam niet. Je weet niet wat je je kinderen aandoet.

    Zo gaat het ook in de maatschappij, onze nieuwe medelanders worden ook niet(slecht) opgevoed, zeker niet gestimuleerd door LINKS want die zijn al bij voorkeur MOE.
    Deze (jonge)kinderen hebben structuur nodig, grenzen zodat ze weten wat er wel en niet kan.

    *
    Niet 's avonds om 23.00 of later nog op straat slenteren terwijl je de volgende morgen weer optijd naar school moet.
    *
    Zorgen dat ze naar school gaan, hun lessen niet missen.

    Ze moeten weten hoe onze wetten zijn, wat ze wel en niet mogen. Dan nog heb je je handen er aan vol. Maar zul je betere resultaten kunnen boeken.

    BeantwoordenVerwijderen
  132. Als je niet beter wist zou je denken dat deze site is opgezet door de PVV

    BeantwoordenVerwijderen
  133. Beste mensen,

    Dank aan iedereen die de moeite heeft genomen om zijn of haar mening kenbaar te maken. Ik sluit de reactiemogelijkheid voor dit artikel. Ik denk dat de meeste argumenten en meningen n.a.v. het blogbericht en de berichtgeving in de media wel naar voren komen in bovenstaande reacties.

    Het is helaas niet mogelijk om op alle reacties afzonderlijk in te gaan. Binnenkort plaats ik een nieuw bericht, ook n.a.v. de racties die bij mij per mail zijn binnengekomen.

    BeantwoordenVerwijderen